سمپاشی سوسک عنکبوتی زرد به صورت حرفه ای یکی از خدمات شرکت سمپاشی تک می باشد.



مشخصات مرفولوژیکی

سوسک کامل به طول 4 میلیمتر ،به شکل کروی ،سطح بدن آن از کرک های زرد رنگ پوشیده شده ، پیش گرده کاملا "گرد و در قسمت عقب به شکل گردن باریک شده است، لارو این حشره اندکی خمیده و پوشیده از مو می با شد .

                                                                                         

بیولوژی

آفتی همه جایی است این حشره از دانه های شکسته ی گندم ،جو ،ارزن ،آرد ،سبوس و غیره تغذیه می کند همچنین از ادویه های گوناگون و چای نیز می خورد ،همچنین به پارچه های پشمی و ابریشمی و کلکسیون های جانوری می تواند خسارت وارد کند .                                                                                           
                                                                                       

حشرات کامل در تمام طول سال فعالیت می کنند ولی در اوائل بهار تعداد آنها بیشتر می شود. تخم ریزی آنها هنگام شب صورت می گیرد. یک حشره ماده  گذارد 50 تا 40تخم می گذارد ، تخم ها سه هفته بعد باز می شوند و لارو های جوان خارج می گردند دوره رشد لارو250 تا 100 روز طول می کشد. بنابراین یک نسل در سال دارد ولی در نواحی گرمسیری 4تا 3 نسل در سال دارد.

از بین بردن آفات توسط متخصصان رادین تک ستیا ،با هدف حداکثر تاثیرو حداقل قیمت صورت می گیرد که مانع آسیب رسانی به انسان ،گیاهان و شرایط محیطی می شود.

مضرات استفاده از سموم غیر بهداشتی توسط افراد نا آگاه:

1-    استفاده از سموم غیربهداشتی وهمچنین تماس افراد با این سموم به تغییر سلولی می انجامد که موجب افزایش فعالیت عصبی می شود.
2-    بی توجهی و افراط در مصرف آفت کش ها غیر بهداشتی باعث خسارات قابل توجهی در موجودات زنده ، بیماری و مرگ در انسان ها می شود.
3-    استفاده ازسموم شیمیایی غیر استاندارد، باعث تغییرسرعت فعالیت های مختلف بدن؛ افزایش تپش قلب و تعریق یا کاهش وتوقف کامل تنفس می شود .

اقدامات لازم جهت پیشگیری

4-    بستن دریچه فاضلاب ها
5-    جارو کردن پشت بام،فرش و رومبلی ها
6-    تمامی منافذ و حفره ها باید با تور سیمی محکم پوشانده شود.
7-    رعایت کردن بهداشت محیط جهت جلوگیری از نفوذ حشرات موذی.
8-    تعویض شیشه ها و درب های شکسته برای جلوگیری از ورود آفات.
9-    تمیز نگاه داشتن محل برای جلوگیری از ورود آفات بسیار اهمیت دارد.
10-    احداث ساختمان های مناسب با رعایت اصول ایمنی، دقت در ساختن بنا،بستن راه های نفوذ سوسک ،استفاده از فوندانسیون های آجری و سیمانی.
11-    در صورت نیاز به سمپاشی چند مرحله ای حتما اقدام به سمپاشی مجدد نمایید زیرا اگر آفات بصورت موقت از محل دور شده باشد یا به دلیل قرار داشتن در کپسول ها با سم تماس پیدا نکرده باشند با سمپاشی مجدد آفات کاملا از بین خواهند رفت.

اقداماتی که پس از اتمام سمپاشی حرفه ای باید صورت گیرد

1-    توجه داشته باشید که ،تنها پس از هوادهی می توانید به محل باز گردید.
2-    در صورت آغشته شدن مواد غذایی و آب به مواد سمی،از مصرف آن خودداری کنید.
3-    پس از سمپاشی و بازگشت به محل تمامی راه های جریان هوا،در و پنجره ها را باز بگذارید.
4-    به این نکته توجه داشته باشید؛ سم تا زمانی که مرطوب است و کاملا خشک نشده می تواند مسمومیت ایجاد کند.
5-    با مشاوره با کارشناسان زمان مناسب برای ورود به محیط را مشخص کنید تا دچار مسمومیت توسط بخار و ذرات معلق ناشی از سم نشوید.
6-    خانمهای باردار،کودکان ،افرادی که دچار بیماری قلبی، کلیوی، حساسیت های پوستی و... هستند؛ برای  حضور در محل سمپاشی شده طبق توصیه ی کارشناسان عمل کنند.

کنترل جهت اطمینان از نتایج بدست آمده با استفاده از روش های پاک سازی محیط ، بهبود شرایط وساختمان وسایراقدامات،زیر نظرمتخصصان سمپاشی تک صورت می گیرد.