سمپاشی موش به صورت حرفه ای یکی از خدمات شرکت سمپاشی تک می باشد

موش ها به 3 دسته تقسیم می شوند:

1-موش سیاه

2- موش نروژی

3- موش خانگی



 
موش سیاه
این موش بیشتر در محل سکونت انسان و یا در اماکن سر پوشیده مانند انبارها و آسیاب ها زندگی می کند.بدن این جانور کاملا کشیده بوده طول بدن 52تا11 سانتیمتر است. طول دم از مجموع طول بدن و سر بیشتر بوده و پوشیده از فلس است چشم ها نسبتا کوچک؛ بر جسته و سیاه رنگ و بدنش به رنگ سیاه است.


بیولوژی:
جانوری همه چیز خوار بوده،در اندک زمانی جمعیت آن بالا رفته و به یک آفت خطرناک تبدیل می شود؛برای نفوذ به محل ذخیره مواد غذایی دیوارها را کنده و تخته های ضخیم را جویده و راه خود را باز می کند؛این موش ناقل بیماری طاعون است طول عمر این موش 4تا3 سال بوده،هر سال 5تا2 بار تولید مثل کرده و هر بار 10 تا5 نوزاد متولد می شود.






 
موش نروژی
این موش دارای جثه بزرگ و قوی بوده؛سر کاملا مشخص،پوزه کشیده و پشم آلود می باشد.دم طویل و پوشیده از فلس و موهای کوتاه به رنگ روشن دارد؛ناحیه پشت بدن به رنگ قهوه ای و قسمت شکمی آن خاکستری روشن می باشد طول بدن این موش در حدود 51تا26 سانتیمتر است.


بیولوژی:
این موش درهمه جا دیده شده چون با شرایط آب وهوایی مختلف قدرت سازگاری دارد؛این جانور در اماکن مسکونی،مرغداری ها،زیر زمین ها و انبارهای غذایی دیده می شود.از غلات،مواد حیوانی،پوست،جوجه های کوچک و تخم مرغ تغذیه می کند،لوازم مختلف و مواد چوبی را جویده و خسارت وارد می سازد.این موش در انتقال بیماری طاعون و شیوع آن نقش مهمی دارد.این جانور هر سال 5 تا1 نسل ایجاد کرده و هر موش پس از3 ماه می تواند می تواند مجددا تولید مثل کند؛ درهربار باروری موش ماده 12تا2 نوزاد موش متولد می شود؛ یک جفت موش نر و ماده می تواند در صورت مساعد بودن شرایط در طول 3 سال جمعیتی بالغ بر 521111 تولید می کنند.




موش خانگی

رنگ عمومی بدن این موش در ناحیه پشت خاکستری تیره و گاهی اوقات قهوه ای روشن است.قسمت شکمی خاکستری روشن است؛ گوش ها بزرگ و عاری از مو؛چشم های این حیوان کوچک و سیاه رنگ است.

بیولوژی:
این موش در اغلب نقاط دنیا دیده می شود؛این جانور معمولا در خانه ها،انبارها،اماکن سر پوشیده دیده شده و برای تغذیه از نباتات مختلف به مزارع و باغ ها کوچ می کند.این موش مانند سایر جوندگان قادر نیست برای سکونت خود لانه تعبیه کند و معمولادر طبیعت از لانه های متروک سایر جوندگان برای زندگی خود استفاده می کند. فعالیت اصلی این موش هنگام شب است ولی گاهی اوقات موقع روز نیز برای تغذیه از پناهگاه خود خارج می شود. این موش از دانه های غلات و مشتقات آن،منسوجات،خواروبار و... تغذیه کرده وخسارت سنگینی وارد می سازد.این جانور نه تنها باعث از بین رفتن مواد غذایی می شود بلکه باقیمانده محصول را به فضولات و ادرار خود آلوده کرده؛کیفت مواد غذایی را پایین می آورد. این موش در سال5تا4 نسل داشته و هر بار 8تا6 نوزاد از آن متولد می شود.نوزادان پس از 2 ماه بالغ شده، قادر به تولید مثل خواهند شد.

اقدامات لازم جهت پیشگیری
1-    بستن دریچه فاضلاب ها
2-    بسته بندی و حفاظت از مواد خوراکی
3-    به کاربردن طعمه های آغشته به سموم بهداشتی
4-    دیوارها باید از استحکام و ضخامت کافی برخوردار باشند
5-    دیوارها حداقل تا ارتفاع 5/1 متر از کف زمین با بتن ساخته شوند
6-    پی انبار و یا ساختمان به اندازه ی لازم عمیق و ضخیم باشد
7-    تمامی منافذ و حفره ها باید با تور سیمی محکم پوشانده شود
8-    تعویض شیشه ها و درب های شکسته برای جلوگیری از ورود آفات
9-    رعایت کردن بهداشت محیط جهت جلوگیری از نفوذ حیوانات موذی
10-    تمیز نگاه داشتن محل برای جلوگیری از ورود آفات بسیار اهمیت دارد.
11-    از موش کش های استفاده کنید که فاقد بو ومزه بوده و به راحتی توسط جوندگان خورده می شود

افرادی که بدون آگاهی از مضرات سموم در تماس مستقیم با این مواد شیمیایی قرار می گیرند بیشتر در معرض خطر قرار دارند این افراد شامل کشاورزان و خانواده آنها و کارگرانی هستند که در بخش کشاورزی یا در کارخانه کار می کنند.



 استفاده از سموم غیر بهداشتی توسط افراد نا آگاه چه مضراتی دارد؟

1-    بی توجهی و افراط در مصرف آفت کش ها غیر بهداشتی باعث خسارات قابل توجهی در موجودات زنده و ایجاد بیماری و مرگ در انسان ها می شود.
2-    استفاده ازسموم شیمیایی غیر استاندارد،باعث تغییرسرعت فعالیت های مختلف بدن؛ افزایش تپش قلب و تعریق یا کاهش وتوقف کامل تنفس می شود .
3-    استفاده از سموم غیربهداشتی وهمچنین تماس افراد با این سموم به تغییر سلولی می انجامد که موجب افزایش فعالیت عصبی می شود.

از بین بردن آفات توسط متخصصان رادین تک ستیا ،با هدف حداکثر تاثیرو حداقل قیمت صورت می گیرد که مانع آسیب رسانی به انسان ،گیاهان و شرایط محیطی می شود.
اقداماتی که پس از اتمام سمپاشی حرفه ای منازل باید صورت گیرد:
1-    با مشاوره با کارشناسان زمان مناسب برای ورود به محیط را مشخص کنید تا دچار مسمومیت توسط بخار و ذرات معلق ناشی از سم نشوید.
2-    به این نکته توجه داشته باشید؛ سم تا زمانی که مرطوب است و کاملا خشک نشده می تواند مسمومیت ایجاد کند.
3-    خانمهای باردار،کودکان ،افرادی که دچار بیماری قلبی، کلیوی، حساسیت های پوستی و... هستند؛ برای  حضور در محل سمپاشی شده طبق توصیه ی کارشناسان عمل کنند.
4-    پس از سمپاشی و بازگشت به محل تمامی راه های جریان هوا،در و پنجره ها را باز بگذارید.
5-    توجه داشته باشید که ،تنها پس از هوادهی می توانید به محل باز گردید.
6-    در صورت آغشته شدن مواد غذایی و آب به مواد سمی،از مصرف آن خودداری کنید.
7-    کنترل جهت اطمینان از نتایج بدست آمده با استفاده از روش های پاک سازی محیط ، بهبود شرایط وساختمان وسایراقدامات،زیر نظرمتخصصان سمپاشی تک صورت می گیرد.