شرکت سمپاشی تک ارائه دهنده ، سمپاشی ؛ شرکت ها  ،منازل، ساختمان ،سازمان ها؛ سمپاشي سوسک ،ساس ،موش ، مگس و... مي باشد.
سمپاشی سوسک به صورت حرفه ای یکی از خدمات سمپاشی تک می باشد
برای از بین بردن سوسک کدام مناطق را سمپاشی کنیم؟

 


این مناطق شامل آشپزخانه، پستوها، پشت و امتداد قرنیزهاي چوبی، داخل و اطراف دستشویی ها، داخل و زیر قفسه ها و کشوها، زیر صندلی ها و میزها، کابینت ها آشپزخانه اطراف ظرفشویی ها اطراف یخچال ها ویخدان ها، کفپوش هاي شل، محل هاي تهیه غذا، کانالها و لوله ها، فاضلاب ها و ورودي کانالهاي زیر زمینی هستند. انبار مواد غذایی رستوران ها، انبار کالاها و دیگر موسسه هاي تجاري باید سمپاشی شوند.

دفعات سمپاشی
این مسأله مشخص شده که تکرار سمپاشی براي کنترل کامل سوسري ها، لازم و ضروري می باشد. مدت زمانی که حشره کش ممکن است پس از سمپاشی مؤثر باشد به چند عامل از جمله کاربرد کامل، سرعت آلودگی مجدد، مواد شیمیایی پیشتر مصرف شده، دز و فرمولاسیون حشره کش، جنس سطح، میزان رطوبت و به میزان دوام و پاك شدن حشره کش بستگی دارد. حشره کش ها بطور معمول روي سطوح رنگ نشده و چوب نسبت به سطوح آجري و بلوکی اثر طولانی تري دارند. شستشوي مکرر سطوح سمپاشی شده یا گرد و خاك و چربی روي آن سطوح از کارایی حشره کش می کاهد.
یک بار سمپاشی به ندرت موجب ریشه کنی می شود. براي اکثر گونه ها جهت از بین بردن پوره هایی که تازه از تخم بیرون آمده اند و یا جلوگیري از آلودگی مجدد لازم است بعدازیک ماه سمپاشی تکرار شود.
بنابراین تکرار سمپاشی به دقت و میزان سمپاشی اولیه بستگی دارد. بندرت یک بار سمپاشی منجر به کنترل کامل سوسري ها می شود .بنابراین براي اکثر گونه هاي سوسري، سمپاشی مجدد ضروري است این کار باید در فواصل مناسب جهت از بین بردن سوسري هاي باقیمانده در یک خانه و همچنین براي جلوگیري از آلودگی مجدد صورت پذیرد. تجارب عملی دریک منطقه می تواند براي تعیین تعداد دفعات سمپاشی بسیار مفید باشد.


مضرات استفاده از سموم غیر بهداشتی توسط افراد نا آگاه:

1-استفاده از سموم غیربهداشتی وهمچنین تماس افراد با این سموم به تغییر سلولی می انجامد که موجب افزایش فعالیت عصبی می شود.
2-بی توجهی و افراط در مصرف آفت کش ها غیر بهداشتی باعث خسارات قابل توجهی در موجودات زنده ، بیماری و مرگ در انسان ها می شود.
3-استفاده ازسموم شیمیایی غیر استاندارد، باعث تغییرسرعت فعالیت های مختلف بدن؛ افزایش تپش قلب و تعریق یا کاهش وتوقف کامل تنفس می شود .

اقدامات لازم جهت پیشگیری

4-بستن دریچه فاضلاب ها
5-جارو کردن پشت بام،فرش و رومبلی ها
6-تمامی منافذ و حفره ها باید با تور سیمی محکم پوشانده شود.
7-رعایت کردن بهداشت محیط جهت جلوگیری از نفوذ حشرات موذی.
8-تعویض شیشه ها و درب های شکسته برای جلوگیری از ورود آفات.
9-تمیز نگاه داشتن محل برای جلوگیری از ورود آفات بسیار اهمیت دارد.
10-احداث ساختمان های مناسب با رعایت اصول ایمنی، دقت در ساختن بنا،بستن راه های نفوذ سوسک ،استفاده از فوندانسیون های آجری و سیمانی.
11-در صورت نیاز به سمپاشی چند مرحله ای حتما اقدام به سمپاشی مجدد نمایید زیرا اگر آفات بصورت موقت از محل دور شده باشد یا به دلیل قرار داشتن در کپسول ها با سم تماس پیدا نکرده باشند با سمپاشی مجدد آفات کاملا از بین خواهند رفت.

کنترل جهت اطمینان از نتایج بدست آمده با استفاده از روش های پاک سازی محیط ، بهبود شرایط وساختمان وسایراقدامات،زیر نظرمتخصصان سمپاشی تک صورت می گیرد.

اقداماتی که پس از اتمام سمپاشی حرفه ای باید صورت گیرد:

1-توجه داشته باشید که ،تنها پس از هوادهی می توانید به محل باز گردید.
2-در صورت آغشته شدن مواد غذایی و آب به مواد سمی،از مصرف آن خودداری کنید.
3-پس از سمپاشی و بازگشت به محل تمامی راه های جریان هوا،در و پنجره ها را باز بگذارید.
4-به این نکته توجه داشته باشید؛ سم تا زمانی که مرطوب است و کاملا خشک نشده می تواند مسمومیت ایجاد کند.
5-با مشاوره با کارشناسان زمان مناسب برای ورود به محیط را مشخص کنید تا دچار مسمومیت توسط بخار و ذرات معلق ناشی از سم نشوید.
6-خانمهای باردار،کودکان ،افرادی که دچار بیماری قلبی، کلیوی، حساسیت های پوستی و... هستند؛ برای  حضور در محل سمپاشی شده طبق توصیه ی کارشناسان عمل کنند.